VUČIĆ: OVO JE BORBA ZA BUDUĆNOST SRBIJE (VIDEO)

IZBORI 2016

VUČIĆ: OVO JE BORBA ZA BUDUĆNOST SRBIJE  (VIDEO)

LESKOVAC Predsednik Srpske napredne stranke Aleksanadar Vučić   izjavio  je na mitingu u Leskovcu da pobeda njegove koalicije neće biti laka i da nije sigurna. On je poručio Leskovčanima da  predstoji borba za budućnost Srbije i da ona takodje neće biti laka.

Predsednika  srpske napredne stranke  Aleksandra Vučića dočekala je prepuna sportska hala i više hiljada Leskovčana napolju  koji nisu uspeli da udju u sportski centar.    Vučić je članovima i simpatizerima  koalicije  poručio  da  izborna pobeda neće biti laka  i da je  važna  zbog budućnosti Srbije.

Predsednik SNSa podsetio je da je pre samo dve godine Srbija bila pred  bankrotom, zbog pljačkaške privatizacije pre 2008 godine i neumerene potrošnje nakon toga.

Vučić je najavio da će Vlada obezbediti  dodatne povoljnosti za investitore na jugu Srbije koji planiraju da otvore više hiljada radnih mesta. On je ponovio da će penzije biti stabilne,  sigurne i da će se povećavati . Kako je kazao dok on bude vodio Vladu , Srbija će biti ozbiljna suverena i odgovorna država.

Na mitingu u Leskovcu govorili su i lideri Nove Srbije Velimir Ilić i PUPSa Milan Krkobabić, kao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je najavio izgradnju nove   fabrike kompanije Jura za  još 1000 radnika  u tom gradu.